Per què un bloc?

Com a metge de capçalera estic plenament d’acord amb els valors del metge de família que podeu veure a l’enllaç.

El naixement del bloc va ser perquè vaig pensar que fer un bloc permetria obrir una finestra a una part de les persones que atenia que feien servir  les noves tecnologies.

Per aquest motiu, s’hi incloïa informacions sanitàries  que s’hi mantenen però, advertint que les informacions sanitàries que es troben en aquest bloc o en qualsevol altra font d’informació poden canviar amb el temps, amb nous estudis i noves descobertes. Cal, per tant, ser prudent a l’hora de treure’n conclusions del tot segures, ja que no ho poden ser ni en medicina ni en molts altres aspectes de la ciència i de la vida.

Amb data 8 de novembre de 2015 vaig jubilar-me.

Aquesta nova situació no em fa canviar la preocupació per la medicina però entenent que la medicina i la salut de les persones depèn de molts altres factors relacionats amb les polítiques, les condicions socials,… Per aquesta raó, el bloc canviarà d’enfocament, sense obviar la possibilitat de posar a les vostres mans informacions de salut o enllaços que cregui que poden ser d’interès. Esperem que sigui útil.

El mes de juny de 2017, he eliminat del bloc aquelles entrades que poden haver canviat la seva informació i hi he mantingut aquelles que encara podrien ser útils.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s